Realme X'in Tanıtım Tarihi Doğrulandı

Realme, yeni akıllı telefonu Realme X'in tanıtımını 15 Mayıs tarihinde Çin'de yapacak.

Oppo'nun yan kuruluşu olan Realme'nin bir süredir Hindistan'da büyük bir başarı elde ettikten sonra, kendi ülkesi olan Çin'de de yeni bir model sunacağı biliniyordu. Ayrıca, bazı söylentilere göre bu akıllı telefonun Realme X olacağı ve 15 Mayıs tarihinde Çin pazarında piyasaya sunulacağı iddia ediliyor ve şimdi bu tarih resmi olarak da doğrulandı. 

Çin merkezli marka, Weibo profilinde yayınladığı bir paylaşım ile Realme X akıllı telefonun, 15 Mayıs tarihinde, yerel saatle 15'te yanında Youth Edition / Lite modeli ile birlikte duyurulacağını açıkladı. Youth Edition Realme X akıllı telefon, daha önce jd.com üzerinde de listelenmişti. 

 

Henüz resmi olarak doğrulanmasa da bazı haberler göre Realme X Pro adındaki bir modelin de piyasaya sunulacağı iddia ediliyor. Bu nedenle Realme’nin Oneplus 7 serisi gibi isim şeması kullanacağı öngörülüyor. Weibo paylaşımında ayrıca telefonun ön sipariş için JD.com, Suning, and TMall üzerinde hazır olduğunu belirtiyor ancak bu perakendeciler, akıllı telefonun özellikleri hakkında herhangi bir detay vermiyor. 

Whatsapp