Realme X2 Pro, 90 Hz Yenileme Hızına Sahip AMOLED Ekranla Beraber Geliyor

Çinli Realme'nin yeni amiral gemisi Realme X2 Pro son sızıntılara göre 90 Hz yenileme hızına sahip bir ekran paneliyle beraber gelecek.

Ortaya çıkan son sızıntılar ve raporlar sayesinde Realme firmasının Snapdragon 855 Plus işlemciye sahip uygun fiyatlı bir amiral gemisi üzerinde çalıştığı artık bilinen bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.

Bugün ise şirkette önemli görevlerde yer alan bir kişi tarafından Weibo üzerinde önemli bir görsel paylaşıldı. Realme X2 Pro üzerinden ekran görüntüsü alındığı belirtilirken telefonun 90 Hz yenileme hızına sahip olduğu görülüyor. Realme X2 Pro modeli öyle görünüyor ki günümüzde sayısı gittikçe artan 90 Hz yenileme hızına sahip telefonlar arasına katılacak.

En son OnePlus 7T'de gördüğümüz bu ekran yenileme hızı sayesinde kullanıcılar telefonlarını çok daha akıcı ve verimli bir şekilde kullanabiliyor. Özellikle kaydırma yapılan kısımlarda kullanıcılara çok daha iyi bir deneyim sunuluyor. Oppo, Vivo, OnePlus ve Realme firmalarının kardeş firmalar olduğunu düşünürsek yakın zamanda bu firmaların birçok modelinde 90 Hz yenileme hızını görmeye başlayabiliriz.

Kutudan Android 10 işletim sistemi üzerinde çalışan yeni ColorOS arayüzü ile beraber çıkması beklenen Realme X2 Pro'nun ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere dahili bir karanlık temaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bildiğiniz üzere Google tarafından yayınlanan Android 10 işletim sisteminde dahili bir karanlık tema özelliği bulunuyordu. Ön tarafta 32 MP ve arka tarafta 64 MP çözünürlükte kameraya sahip olması beklenen cihazın fiyatıyla Redmi K20 Pro modeline rakip olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Whatsapp