Realme U1 28 Kasım'da Amazon'a Özel Olarak Geliyor

MediaTek Helio P70 yonga setine sahip ilk akıllı telefon olacak Realme U1, 28 Kasım tarihinde, Amazon tarafından özel olarak satışa sunulacak.

Realme, Oppo'nun ayrıldı ve dünya pazarlarına uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri sunma iddiası ile çalışmalarını sürdürüyor. Realme 2 Pro ve Realme C1 akıllı telefonlar, Hindistan, Endonezya ve Malezya'da satışa sunuldu, ancak şimdi şirket CEO'su Madhav Sheth, Helio P70 yonga setine sahip yeni bir telefonu piyasaya sunacaklarını doğruladı.

Geçen hafta paylaşılan tweet'i takiben şirket şimdi de Realme U1 adı verilen akıllı telefonun Amazon için özel olacağını belirten bir paylaşım yaptı. Akıllı telefon, Hindistan'ın Selfie Pro'su olarak ilan edildi ve 28 Kasım tarihinde resmi olarak duyurulacak. 

Realme U1 akıllı telefonun “şimdiye kadarki en güçlü selfie kamerasına” sahip olduğu iddia edilirken, ön yüzdeki bir kameranın gücünün gerçekte nasıl ölçüldüğü bilinmiyor. Ancak, Realme U1'in ön kamerasında, Oppo Find X, R17 ve F serisi gibi birçok Oppo cihazında yer alan 25 MP sensörün kullanılacağını tahmin ediyoruz. 

Su damlası tasarımlı çentikte yer alacak ve telefonun kilidini açmak için yüz tarama sensörü olarak da kullanılacak olan selfie kamerasında, Helio P70'in yüksek doğruluklu AI algılaması desteği ile Realme U1'in çoklu çerçeve gürültü azaltma özelliğine sahip olacağı belirtiliyor.

Realme, 5 aylık marka lansmanında 1 milyon adet akıllı telefon satışa imza atan ilk akıllı telefon markası olduğunu açıkladı. Şirket, Oppo'dan ayrıldıktan sonra 6 ay içinde toplam 3 milyon kullanıcıya ulaşmayı başardı ve lansmandan sonra sadece 30 gün içinde çevrimiçi pazarda 4. sırada yer aldı.

Whatsapp