Realme U, MediaTek Helio P70 Yonga Setine Sahip İlk Akıllı Telefon Olacak 

Realme, twitter üzerinden yaptığı açıklama ile MediaTek Helio P70 yonga setinin dünyada ilk defa Realme U serisi akıllı telefonda kullanılacağını duyurdu.

Realme, yaklaşık bir hafta önce, MediaTek Helio P70 yonga setine sahip ilk akıllı telefonun Realme markasını taşıyacağını işaret etmişti ve şimdi söz konusu bu akıllı telefonun adı da belli oldu. Şirket, bugün twitter üzerinden yaptığı açıklama ile MediaTek Helio P70 yonga setine sahip ilk akıllı telefonun Realme U serisi ile ait olacağını duyurdu. 

Böylece, Helio P60 yonga setine sahip olan Realme 1'e kıyasla, Realme U'nun AI ile ilgili görevleri çok daha hızlı bir şekilde ele alması bekleniyor, ancak genel ham performans artışı çok fazla dikkat çekici olmayacak. Zira MediaTek, yeni yonga seti Helio P70 ile genel olarak CPU ve GPU saat hızlarının daha yüksek olması nedeni ile %13'lük bir performans artışı vaad ediyor. 

Şu an için yeni Realme U akıllı telefonla ilgili olarak sahip olduğumuz tüm bilgiler bunlar. Ancak çok yakında daha fazla ayrıntının ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz. 

Whatsapp