Realme C2 Önemli Bir Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Realme'nin uygun fiyatlı akıllı telefonu Realme C2 için dağıtılan son sistem güncellemesi birçok yeniliğin yanı sıra Ekim ayı güvenlik yamasını da telefona getiriyor.

Bütçe dostu akıllı telefonlar söz konusu olduğunda Redmi ve Realme gibi firmalar ön plana çıkarken bu modellerden bir tanesi olan Realme C2 ülkemizde satılan bir model olmasa da dünya genelinde yoğun ilgiyle karşılanan bir akıllı telefon olmuştu.

Bütçe dostu Realme C2 için OTA üzerinden dağıtılan RMX1941EX_11.A.18 sürüm numaralı yeni sistem güncellemesi yaklaşık 1.97 GB civarında bir dosya boyutu ile beraber geliyor. İçerisinde Ekim 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yaması bulunan bu sistem güncellemesi ayrıca arayüz tarafında da önemli yenilikleri kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Güncellemenin ardından kullanıcılar genel arama ve bildirim merkezini açmak için artık ana sayfanın herhangi bir yerinden ekranı aşağı kaydırabilirler. Ayrıca bildirim paneline eklenen şebeke seçim özelliği sayesinde sim kartlarınız arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabileceksiniz.

ColorOS 6 arayüzüne sahip olan Realme C2 artık karanlık mod sayesinde siyah rengi seven kullanıcılarını mutlu edecek. Yeni şarj animasyonunun yanı sıra genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapılan bu güncellemeyi yüklemek için sizde cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümü kontrol edebilir ve telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Whatsapp