Realme 3 Pro, Snapdragon 710 ve VOOC 3.0 Desteği ile Geliyor

Realme 3 Pro akıllı telefonun özelliklerine dair yeni bilgiler ortaya çıktı.

Realme 2 Pro'nun halefi Realme 3 Pro'nun bu ay Hindistan'da duyurulacağı resmi olarak açıklanmıştı. Realme Hindistan başkanı Madhav Sheth daha önce Realme 3'ün lansmanında bazı bilgileri paylaşmıştı. Şimdi ortaya çıkan yeni bir sızıntı, duyurusu yaklaşan ve Redmi Note 7 Pro'nun en büyük rakibi olması beklenen akıllı telefonun özellikleri ile ilgili yeni bilgiler ortaya koydu. 

Indiashopps'un ortaya çıkardığı yeni sızıntıya göre, Realme 3 Pro, selefinin plastik yapısını ve tasarımını koruyacak. En önemli detay ise akıllı telefonun, Oppo F11 Pro'nun da sahip olduğu VOOC 3.0 hızlı şarj teknolojisine sahip olması. 

Ayrıca, bu sızıntının doğru çıkması durumunda, Realme 3 Pro, Sony IMX519 kamera sensörüne sahip olabilir. İşlemci için, Snapdragon 710 yonga seti kullanabilir, bu da Realme’nin ultra agresif fiyat politikası göz önüne alındığında, Realme 3 Pro, Snapdragon 710 yonga setine sahip en uygun fiyatlı telefonlardan biri olabilir. 

Realme 3 Pro tanıtımının Nisan ayının üçüncü haftasından sonra yapılması bekleniyor. Bu yüzden, detaylar için bizi takip etmeye devam edin. 

Whatsapp