Re-Volt 3 araba yarışı oyunu Android ve iOS için yayınlandı

Re-Volt efsanesi üçüncü oyun ile akıllı telefon ve tabletlere geldi.

Akıllı telefon ve tablet pazarında oyun geliştiricileri birbirinden detaylı, eğlenceli ve bağımlılık yaratan oyunları sunmaya devam ediyorlar. Oyun tutkunlarının, özellikle de araba yarışı meraklılarının iyi bildiği oyunlardan birisi de Re-Volt olurken, şimdi de bu oyunun 3. versiyonu karşımıza geldi.

Re-Volt 3 adı ile gelen yeni oyun hem iOS hem de Android platformundaki akıllı telefon ve tabletler için sunulmuş durumda. Ücretsiz olarak her iki platformda da sunulan oyun birbirinden çekişmeli yarışları mobil cihazların ekranlarına getiriyor.

Yeni Re-Volt 3 oyununa baktığımızda 50'den fazla uzaktan kumandalı oyuncak araba kullanılabiliyor. Ayrıca yarışlar birbirinden zorlu 20 farklı harita üzerinde yapılabiliyor. 25 farklı parçanın toplanması ile birlikte yeni yükseltme sistemi de dikkatleri üzerine çeliyor. Böylece uzaktan kumandalı arabalar çok daha güçlü hale geliyor. 

Re-Volt 3 oyununda dünya genelinde oyunu oynayan diğer oyuncularla sıralama yarışına girilebilir. Ya da istenirse gerçek zamanlı multiplayer oyun ile arkadaş ya da herhangi bir rakip ile zorlu bir yarışa girilebilir.

Oyunu indirip oynamak isteyenler ise verdiğimiz bağlantıları takip edebilir. Apple iOS ( iOS 6.0 ve üstü) platformu kullanıcıları Re-Volt 3 oyununun iTunes sayfasına BURADAN ulaşabilir. Android (Android 4.2 ve üstü) platformu kullanıcıları ise oyunun Google Play Store sayfasına BURADAN ulaşabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=cMLwaqTidGE

Whatsapp