Razer telefon, darbelere karşı ne kadar dayanıklı?

YouTube kanalının ünlü ismi olarak karşımıza çıkan JerryRigEverything, stüdyolarında konuk ettiği Razer telefon modelini çizilme, bükülme ve yanma testine tabi tuttu.

Android eko sisteminin yeni ismi olan ve mobil oyuncuların ilgisini üzerine çekmek adına çalışmalara başlayan Razer firması, Phone isimli akıllı cep telefonunun tanıtımını gerçekleştirmişti. Bu cep telefonu modeliyle birlikte beklenenden daha fazla ilgiyi üzerine çekmeyi başaran firma, cihazın kendine has görünümüyle sektörde önemli bir farklılık yaratmayı başardı.

YouTube'un en popüler teknoloji kanallarından birisi olarak karşımıza çıkan ve cep telefonların dışarıdan gelen darbelere karşı dayanıklılığını test eden JerryRigEverything kanalı, eline geçen Razer Phone modelini test etti. Cihaz çizilme, yanma ve bükülme testlerine tabi tutulurken, Razer Phone tıpkı diğer cihazların geçtiği testlerden geçti.

Hemen hemen Nexbit Robin ile aynı tasarımı içeren ve ufak dokunuşlarla daha şık bir hale kavuşmayı başaran cihaz da benzer materyaller kullanılmış. Çizilme testinde telefonun metal parçalarında çizikler oluşabilirken, bu çiziklerin geçmediği ve kalıcı olduğu da gözlemleniyor. 

Yanma testinde diğer tüm LCD panellerde olduğu gibi Razer Phone modeli sorunsuz bir şekilde bu testten geçerken, güç düğmesi de çeşitli zorlamalarda hasar görüyor. Ancak bu hasara rağmen güç düğmesi sorunsuz şekilde çalıştığı görülürken, cihazın bükülme testindende oldukça başarılı bir sonuç aldığını söylemeliyiz.

Whatsapp