Razer Phone Yeni Bir Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Razer firmasının ilk telefonu olan Razer Phone önemli bir sistem güncellemesi almaya başladı.

Yaklaşık bir ay önce Razer, yayınlayacağı yeni bir güncelleme ile piyasada bulunan Razer telefonu için fotoğraf makinesini iyileştireceğini duyurmuştu. Razer gibi büyük bir firmanın piyasaya sunduğu akıllı telefonun arkasında duruyor olması sevindirici bir haber.

97 MB civarında boyuta sahip olan yeni Razer güncellemesi bir takım hata düzeltmelerinin yanı sıra bir dizi kamera ve ses geliştirmelerini de içerisinde barındırıyor. Razer tarafından açıklanan güncelleme değişiklik listesi aşağıdaki gibidir.

Kamera İyileştirmeleri


Düşük ışıkta ve HDR kullanıldığında daha iyi pozlama hızı ayarlandı
Fotoğraflarda artık daha az kumlanma olacak ve daha net olacak
Düzenlenen renk profili ile fotoğraf kalitesi arttırıldı
Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı.

Ses Geliştirmeleri


Ses dosyalarının daha net olması için düzenleme yapıldı
Ahize sesi için iyileştirmeler yapıldı
Dolby üzerinde bulunan bazı sorunlar düzeltildi

Diğer Geliştirmeler


Otomatik parlaklık ayarı düzenlendi
Arrival tema simgeleri güncellendi
Çeşitli diğer hatalar düzeltildi.

Güncelleme OTA üzerinden dünya üzerinde bulunan bütün Razer marka akıllı telefonlar için gelecek. Fakat cihazlara kademeli olarak dağıtılacağı için sizin cihazınıza gelmesi biraz vakit alabilir. Her zaman olduğu gibi, güncellemeyi yüklemeden önce telefonunuzda en az %50 civarında bir şarj olduğundan emin olun.

Önümüzdeki aylarda Razer telefonu yine yeni kamera özellikleri ve çeşitli iyileştirmeler içeren bir sistem güncellemesi alacak. 2018 yılının ilk çeyreğinde, Razer telefonu Android 8 Oreo'ya yükseltilecek. Bu güncelleme, portre modu, video kaydı ve performans gibi konularda daha fazla iyileştirme içerecektir.

Whatsapp