Razer Phone önümüzdeki ay Android 8.1 Oreo'ya kavuşacak

Oyuncuların büyük bir hayranlıkla kullandığı Razer Phone isimli cep telefonunun, önümüzdeki ay itibariyle Android 8.1 Oreo güncellemesi alacağı duyuruldu.

Akıllı telefon pazarı çok daha güçlü modellerle birlikte karşımıza çıkmaya başlarken, özellikle son dönemlerde mobil oyuncular için geliştirilmekte olan akıllı telefon modelleri gündemden düşmemeyi başarıyor. Oyun telefonu sektörünün ilk ismi olarak karşımıza çıkan Razer Phone ise halen önemli bir kesim tarafından popüler şekilde tercih edilirken, şirket ise merakla beklenilen Android 8.1 Oreo güncellemesi hakkında açıklama gerçekleştirdi.

Şirket tarafından Twitter üzerinden gerçekleştirilen açıklamada; ''Dikkat Razer Phone sahipleri! Doğrudan Android 8.1 Oreo'ya geçiş yapmak için kolları sıvadık. Güncelleme 2018 Nisan ayının son günlerine doğru telefonlarına gelecekken, bunu size paylaşmakla gurur duyuyoruz.'' şeklinde açıklama yaptı.

Razor Phone cep telefonlarınıza dilerseniz Android 8.1 Oreo işletim sisteminin geliştirici önizleme sürümünü indirebilecekken, eğer bilgi sahibi değilseniz bu işlemi yapmanızı önermiyoruz. Geliştirici sürümünde oluşabilecek hatalar ile güvenlik açıkları nedeniyle çok bilgi sahibi değilseniz bu sürümü telefonlarınıza indiremeyiz.

Whatsapp