Razer Phone 2 Yeni Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Oyuncular için özel olarak geliştirilen Razer Phone 2 için kamera iyileştirmeleri bulunan yeni bir sistem güncellemesi yayınlandı.

İlk modeli ile piyasada ses getiren Razer Phone oyun telefonu mobil cihaz pazarında yeni bir akımı da beraberinde getirmişti. Razer firmasının ardından birçok akıllı telefon üreticisi oyunculara yönelik olarak farklı akıllı telefon modellerini piyasaya sürmüştü. Normal akıllı telefonlardan farklı olarak özel soğutma sistemleri ile beraber gelen oyun odaklı telefonlar bu sayede daha uzun süre serin bir şekilde yüksek performans sunabiliyor.

Razer Phone modelinin ardından Snapdragon 845 işlemci ile duyurulan Razer Phone 2 ilk modeli gibi ilgi çekici özellikler ile beraber geliyordu. Çerçevesiz ekranlı tasarımların moda olduğu şu dönemde Razer bu modaya çok fazla uymasa da oyuncuları kendisine çekmeyi başarıyor. Razer Phone 2, içerisinde önemli kamera iyileştirmeleri ve ses iyileştirmeleri barındıran yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı.

Razer Phone 2 güncellemesinin ardından kamera ile çektiğiniz fotoğraflar daha doygun renklere ve parlaklık seviyesine sahip olacak. Ayrıca HDR modu üzerinde yapılan iyileştirmeler ile daha kaliteli fotoğraflar çekebileceksiniz.

Diğer taraftan ses konusunda hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler yapıldığı belirtilse de bunun tam detayı belirtilmemiş. Yaklaşık 100 MB civarında olan bu güncellemenin kademeli olarak bütün Razer Phone 2 cihazlarına dağıtıldığını söylememiz gerekiyor. Eğer sizde Razer Phone 2 kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümü kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp