Razer Phone 2 Oyuncu Telefonu Yakında Tanıtılabilir

Popüler oyuncu ekipmanları üreten Razer markası bildiğiniz üzere akıllı telefon pazarına da el atmış ve Razer Phone modelini duyurmuştu. Şirketin şimdilerde Razer Phone 2 için çalıştığı söyleniyor.

Xiaomi, Nubia ve Asus gibi birçok marka oyunculara yönelik olarak geliştirilen özel akıllı telefon modellerini piyasaya sunmuştu. Bunlar arasında ilk olarak Razer firması Razer Phone adındaki modeli ile piyasadaki yerini almıştı Kasım 2017'de piyasaya sunulan Razer Phone mevcut oyun telefonları trendini başlatan ilk akıllı telefon olmuştu.

Şuana kadar toplamda ne kadar Razer Phone satıldığına dair bir rapor yayınlanmamış olsa da cihazın birçok kesim tarafından beğeni ile karşılandığı ve iyi satış rakamlarına ulaştığı söyleniyor. Tüm ülkelerde satışa sunulmayan Razer Phone gerek yenilikçi özellikleri gerekse fiyat etiketi ile birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Şimdi ise firmanın çalışmalarına devam ederek Razer Phone 2 modelini geliştirdiği iddia ediliyor.

Razer Phone 2'de Snapdragon 845 işlemcisinin kullanılacağının neredeyse kesin olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca 90 veya 120 Hz ekran yenileme hızına sahip bir panel kullanılması bekleniyor. Bu sayede oyunculara çok daha akıcı ve iyi bir deneyim sunulacak.

Oyuncu ekipmanları üreten Razer geçtiğimiz aylarda düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarında (CES) 2018 Project Linda adını verdiği bir konsepti duyurmuştu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar cihazlarını bir yuvaya yerleştirerek dizüstü bilgisayar ekranında kullanabiliyorlardı. Ayrıca telefonun ekranını bir fare olarak kullanabiliyorlardı. Bu teknoloji duyurulmuş fakat piyasaya sürülmemişti. Razer Phone 2 ile birlikte dizüstü bilgisayar standının da resmi olarak piyasaya sürüleceği düşünülüyor. Şuan için kesin tarih bilinmese de cihazın 2018 sonuna doğru duyurulacağı düşünülüyor.

Whatsapp