Razer Phone 2 çıkış tarihi duyuruldu

Son dönemlerde teknoloji dünyasında adından sıkça söz ettirmeyi başaran Razer isimli üretici, Phone 2 olarak isimlendirdiği cihazın resmi çıkış tarihini duyurdu.

Akıllı telefon sektöründe oyuncu telefonları denilince akla gelen isimler arasında yer alan Razer firması, yeni nesil akıllı telefon modeli Phone 2 üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgileri ele aldığımızda bu cihaza ait birçok önemli bilgiye erişilirken, şimdilerde ise firma tarafından resmi bir açıklama geldi.

Dünyadaki tüm teknoloji basın mensuplarına gönderilen maillerde cihazın resmi olarak tanıtılacağı tarih duyurulurken, davetiyelerde 10 Ekim tarihi dikkatleri üzerine çekiyor. 5.7 inç genişliğindeki bir dokunmatik ekran paneli üzerinde şekillenecek olan cihazın bir önceki modeline göre daha kalın ekran çerçevelerini içerecekken, gücünü Snapdragon 845 yonga setinden alacak.

Cihaza 512 GB kapasitesindeki depolama alanının eşlik edeceği belirtilirken, yazılım cephesinde ise kutusundan Android 9.0 Pie ile birlikte çıkması bekleniliyor. 4.000 mAh kapasitesindeki batarya ile gelecek olan cihaz tıpkı ilk modelde olduğu gibi aynı değeri içerirken, depolama alanının 512 GB kapasitesinde olduğunu da belirtelim.

2K çözünürlük kalitesiyle birlikte muhteşem bir oyun performansı sunacak olan cihaz, ses cephesinde ise stero hoparlörleriyle harikalar yaratacak. Adreno 630 grafik birimi, 8 GB kapasitesindeki RAM bellek ve LED aydınlatma sistemini içerecek olan cihaza ait tüm detaylar ve en net görsellerin kısa süre içerisinde teknoloji dünyasının gündeminde kendine yer alması bekleniliyor.

Whatsapp