Razer Phone 2 AnTuTu Uygulamasında Listelendi

Razer'ın yeni üst seviye akıllı telefonu Razer Phone 2'nin etkileyici özellikleri ve AnTuTu sonucu ortaya çıktı.

Dün yaptığımız haberde Razer Phone 2'nin Geekbench puanını sizlerle paylaşmıştık. Geekbench testinde ortalama bir puan alan cihazın çok azda olsa birkaç özelliği ortaya çıkmıştı. Bugün ise telefonun birçok özelliği AnTuTu listesi sayesinde ortaya çıktı. Sızdırılan liste sayesinde Razer Phone 2'nin Snapdragon 845 işlemci 2K ekran ile geleceği kesinleşti.

Akıllı telefon üreticilerinin birçoğu bu yıl 18: 9 ya da 19: 9 orana sahip ince uzun ekranlar ile piyasada etki yaratmaya çalışmıştı. Razer Phone ise 16: 9 klasik orana sahip 2K çözünürlükte ekran ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Şimdi listede gördüğümüz Razer Phone 2 modelinde de 2K çözünürlükte ekran kullanılacağı görülüyor. Ekranın oranı belli olmasa da bir önceki modele benzer şekilde 16: 9 orana sahip olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Güçlü stereo hoparlörleri ve kaliteli ekranı ile oyun severleri kendisine çekecek diyebiliriz.

Diğer taraftan cihazda 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı bulunacak. Bu sayede oyuncular diledikleri kadara oyunu cihazlarına depolamayı sorun etmeden yükleyebilecekler. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ilk model 64 GB'lık bir depolama alanı ile birlikte gelmişti. Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan cihazın piyasaya sürüleceği vakit Android 9 Pie işletim sistemi yüklü halde gelme ihtimali bulunuyor.

Ayrıca firmanın ürünlerinde sıkça yer verdiği LED aydınlatma sisteminin bir benzerinin Razer Phone 2'de kullanılacağı söyleniyor. Bu sayede Razer, hem görsel hemde donanımsal olarak yeni cihazıyla rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Whatsapp