Razer Phone 2, Android 9 Pie Güncellemesini Almaya Başladı

Oyuncular için özel olarak geliştirilen Razer Phone 2 modeli için bugün itibariyle yeni işletim sistemi güncellemesi olan Android 9 Pie sürümü OTA üzerinden dağıtılmaya başladı.

Bilgisayar ve bilgisayar yan ürünleri ile tanınan Razer şirketinin ikinci oyuncu telefonu olan Razer Phone 2 için bugün itibariyle merakla beklenen Android 9.0 Pie işletim sistemi güncellemesi OTA üzerinden kademeli bir şekilde dağıtılmaya başladı. Önümüzdeki hafta içerisinde güncellemenin bütün kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Gelişmiş makine öğrenme yapısı sayesinde sizin kullanımınızı takip ederek daha iyi bir pil performansı sunan Android 9 Pie sayesinde cihazınız çok daha iyi bir deneyim sunacak. Şirketin sunduğu Saf Android arayüzü sayesinde çok akıcı ve performanslı bir deneyim veren cihaz yeni güncelleme ile oyunlarda çok daha yüksek FPS değerleri sunabilecek.

Razer Phone 2 için gelen bu güncelleme ile 5 Şubat 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yamasına da sahip olacaksınız. Diğer taraftan yeni kaydırma hareketleri, yeni bildirim merkezi ve ayarlar menüsü gibi görsel değişikliklerin de bu güncelleme ile kullanıcılara sunulduğunu belirtmekte fayda var.

Güncelleme değişiklik listesinde ayrıca 720p / 1080p / 4K çözünürlüklerinde 60 FPS video kaydı özelliğinin aktif hale getirildiği belirtiliyor. Bu sayede yüksek boyutlu akıcı deneyim sunan videolar çekebileceksiniz. Güncelleme yaklaşık 1,5 GB civarında bir boyut ile geliyor. Yüklemeden önce bir WiFi ağı ile güncellemeyi indirmeye dikkat edin.

Whatsapp