PUBG Mobile yeni savaş moduyla karşımıza çıkıyor

Mobil cihazların en popüler yapımlarından birisi olan PUBG Mobile, Temmuz ayı güncellemesiyle birlikte karşımıza yeni savaş moduyla birlikte çıkıyor.

PUBG Corp. ve Tencent Games tarafından geliştirilip mobil cihazların en çok tercih edilen oyunları arasına girmeyi başaran PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG MOBILE), eskisi kadar popüler olmasa da mobil cihazlarda halen milyonlarca kişinin önemli tercihi olmayı başarıyor. Macera dolu yeni bir savaş modu ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım, tamamen yeni bir klan sistemine sahip oluyor.

Yeni savaş modu ile birlikte Mirimar ve Erangel arazilerindeki aksiyon bir adım daha ileriye taşınacakken, yeni Savaş Modunda oyuncular destansı bir çarpışma yaşayabilecekleri ve paraşüt açabilecekleri bir heyecana katılıyor. Takım 100 puana ulaşa kadar oyuncular yeniden canlanacakken, bu modda takım çalışması ile oyuncuların yaşadığı kıyasıya rekabet ön plana çıkacak.

Takımlardaki tüm oyuncular karşı taraftan 1 kişiyi öldürdüğünde 3 puan kazanacakken, yerde yaralı olarak yatan düşmanı öldürdüklerinde 1 puan ve takım arkadaşlarını canlandırdıklarında 1 puanın sahibi olacaklar.

Tüm bu özellikler Temmuz ayı güncellemesiyle birlikte oyuna kazandırılacakken, oyuncular klan modunda ise özel klan simgesi oluşturabilecek ve seviye atlayıp görevleri takım arkadaşlarıyla tamamlayarak özel ödüllerin sahibi olabilecekler. 

Güncelleme ile birlikte oyun yeni bir kazan sistemi ve çeşitli ödüllere sahip olacakken, PUBG'nin bilgisayar sürümünde yer alan keskin nişancı tüfeği SLR, yeni bölge sınıflandırmaları ve özel kaplamalar oyuna kazandırılacak.

Whatsapp