PUBG Mobile Lite İçin 0.14.1 Güncellemesi Dağıtıldı

Dünyaca ünlü battle royale oyunu PUBG'nin Mobile Lite sürümü için 0.14.1 güncellemesi birçok yenilik ile beraber bütün kullanıcılara dağıtıldı.

Piyasada yer alan birçok büyük mobil oyunun yapımcısı olan Çin merkezli Tencent firması gerektiği zaman mobil oyunların daha hafif sürümlerini de piyasaya sürerek daha fazla oyuncuya erişmeye çalışıyor.

Bu kapsamda dünyaca ünlü oyunlardan biri olan PUBG'nin de mobil sürümünü yapan şirket daha sonrasında 2 GB ve daha az RAM belleğine sahip cihazlarda akıcı bir şekilde çalışması için PUBG Mobile Lite sürümünü duyurmuş ve piyasaya sürmüştü. Bu sayede düşük donanıma sahip cihazlarda da PUBG oyunu akıcı bir şekilde oynanabiliyordu.

PUBG Mobile Lite için dağıtılan son 0.14.1 güncellemesi ile beraber oyuna Golden Woods adında yeni bir harita eklendi. Ayrıca birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi de bu güncelleme ile beraber oyuna eklendi.

PUBG Mobile Lite 0.14.1 Değişiklik Listesi


  • Yeni sezon 1 Ekim itibariyle başlıyor
  • Başarı sistemi eklendi. Bu sayede oyuncular zorlu görevlerin ardından farklı ödüllere sahip olacak
  • Başlık sistemi eklendi. Oyuncular başarı kilidi açtıkça ve deneyim kazandıkça, övgüye değer savaş başlıkları kazanabilecek
  • Yeni Arcade modu eklendi. Oyuncular artık RPG-7 ile savaşabilecekleri özel bir savaş moduna sahip olacak
  • Yeni araçlar ve yeni silahlar eklendi
Whatsapp