PUBG Mobile 0.12.0 Güncellemesi Yayınlandı

Dünyaca ünlü mobil oyun PUBG Mobile için 0.12.0 güncellemesi yeni gece modu ve birçok iyileştirme ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Dünyayı kasıp kavuran Battle Royale oyunlarının başında gelen PUBG'nin resmi mobil oyunu olan PUBG Mobile için yeni bir güncelleme yayınlandı. Resident Evil 2 temalı yeni güncelleme ile beraber oyuna yeni bir gece modu eklendi. Zombilerin ön plana çıktığı bu güncellemede ayrıca oyuna Flamethrower ve Mini-gun adında iki yeni silah eklendi.

Yeni karanlık modu ile beraber oyuncular zorlu gecelerde zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi verecekler. Etraftan gelen farklı zorluktaki zombilere karşı verilen bu amansız savaşta iyi bir şekilde ekipmanları toplamanız ve tam teçhizatlı bir şekilde zombi akımına karşı direnmeniz gerekmektedir.

Yeni güncelleme ile ayrıca oyuna azot bombası ve RPG-7 gibi birçok farklı silah daha eklenmiş olacak. Ayrıca oyunda meydana gelen otomatik kapı açılma sorunu da bu güncelleme ile düzeltilecek.

Yaklaşık 500 MB civarında bir boyuta sahip olan bu büyük PUBG Mobile güncellemesi şuanda bütün oyuncular için Play Store üzerinden indirilebilir durumda. Eğer sizde PUBG Mobile oynuyorsanız hemen Google Play Store mağazasına girerek oyunun güncellemelerini kontrol edebilir ve sürpriz yenilikler içeren bu güncellemeyi yaparak oyun zevkinizi arttırabilirsiniz.

Oyunun ana lobi ekranının da bu güncelleme ile beraber değiştirildiğini de belirtmemiz gerekiyor. Yeni gelen bahar teması ile daha farklı bir ana ekran ile karşılaşacaksınız.

Whatsapp