PUBG Android Sürümü Beta Olarak Kanada'da Yayınlandı

Dünyaca ünlü online hayatta kalma oyunlarından Player Unknown's Battlegrounds kısaca PUBG'nin mobil sürümü ilk olarak Android için yayınlandı.

Bilgisayarda ve konsollarda milyonlarca kullanıcıya çok kısa süre içerisinde ulaşarak rekorları altüst eden hayatta kalma oyunu Player Unknown's Battlegrounds yani PUBG, Çin'de birkaç aydır Android cihazlar için indirilebilir olarak sunuluyordu. Tüm dünya pazarlarında ne zaman sunulacağı bilinmiyordu.

Yeni gelen bilgiler PUBG Android sürümünün çok yakında bütün pazarlarda piyasaya sunulacağını gösteriyor. PUBG Android sürümü bugünden itibaren Kanada'da indirilebiliyor. Fakat oyun şuan için beta sürümde olduğu için oynarken çeşitli hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

Eğer bilmiyorsanız, Player Unknown's Battlegrounds ( PUBG ) hayatta kalma mücadelesinde diğer oyuncularla savaştığınız bir online oyundur. Oyunun başlangıcında, yüzlerce oyuncu bir uçaktan rastgele noktalara atlıyor ve kendisini savunabilecek silah ve teçhizat bulmaya çalışıyor. Daha sonra bunları kullanarak düşmanları öldürmeniz ve hayatta kalan kişi olarak oyunu kazanmanız gerekiyor.

PUBG'nin mobil versiyonunun orijinal bilgisayar sürümüne oldukça yakın olduğu iddia ediliyor. Android sürümünde Unreal 4 oyun motoru kullanılacak ve 8 x 8 kilometre boyutundaki harita mobil sürümde de yer alacak ancak önemli bir fark olacak. PUBG Android fiyatı bilgisayardaki sürümün aksine ücretsiz olacak. Bilgisayar sürümü şuan için Steam üzerinde 69 Türk Lirası fiyat etiketiyle satılıyor. Maalesef, oyunun bir iOS sürümünün olup olmayacağını şuan için bilmiyoruz.

Whatsapp