Popüler Ipad Oyunu Out There, Windows Mağazaya Geliyor

Apple'ın Ipad tabletlerinde en popüler oyunlardan biri olan Out There, Windows ve Windows Phone platformları için Windows Store'a geliyor.

Microsoft'un Windows ekosistemi geliştiricilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Her gün artan Windows Store uygulama mağazasındaki popüler oyunlara yakında Apple'ın Ipad tabletlerinde en popüler oyunlardan biri olan Out There Ω Edition da katılıyor. 

Geliştirici Mi_Closs Studios tarafından geliştirilen ve İos, Android ve Steam platformları üzerinde kullanıma sunulan en popüler uzay strateji oyunu Out There Ω Edition, yapılan açıklamaya göre önümüzdeki hafta 28 Nisan tarihinde Windows ve Windows Phone platformları için Windows Store uygulama mağazasındaki yerini alacak. Lider tablosu, ödüller, 350'den fazla el yazısı oyun kitabı gibi özelliklerin bulunduğu Out There Omega Edition, uzay boşluğunda vakit geçirmek isteyenler için eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor. 

Out There Omega Edition oyununda, galaksinin bilinmeyen derinliklerinde cryonic uykudan uyanan bir astronot bulunmaktadır. Oyuncuların görevi ise bu astronotun hayatta kalmasını sağlamak için yeni galaksiler keşfetmek, kazandıkları malzemelerden astronot için yeni teknolojik cihazları üretmek olacak. Oyunun bir de tanıtım videosu videosu yayınlandı. Out There Omega Edition tanıtım videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.

Out There Omega Edition oyunu İos ve Android platformlarında 12.99 Türk Lirası fiyatla satın alınabiliyor. Oyunu satın alanlar için ayrıca ücretsiz içerik güncellemeleri de yayınlanıyor. 28 Nisan tarihinde Windows Store uygulama msğazasındskş yerini alacağı açıklanan oyunun fiyatı hakkında ise şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Whatsapp