Pocophone F1'in Kamerası, Şubat Ayında 4K 60fps Desteği Kazanacak

Xiaomi i, Şubat ayında yayınlanacak olan güncelleme şle Pocophone F1'in kamerasına, 4K 60fps video kaydı yeteneği kazandıracak.

Pocophone F1'in zaten iyi olan kamerası, yakında daha da iyi olacak. Pocophone F1 için 960fps slow-motion modunun da dahil olduğu kararlı bir güncelleme birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak ve aynı güncelleme, Xiaomi’nin Gece Modu özelliğini de aktif hale getirecek.

Xiaomi yazılım güncelleme ekibi ayrıca, 4K 60fps video kaydı yeteneği için de çalışıyor. Söz konusu güncellemenin kararlı sürüm olarak Şubat ayında yayınlanması planlanıyor. Pocophone F1'in Kamerası başlangıçta, 2160 piksel ve 1080 piksel çözünürlükte 30fps video kaydı yeteneğine sahipti. 

İlk güncelleme aynı zamanda pil tüketimi ile ilgili geliştirmeler ve kullanıcıların bildirdiği sorunları çözmeye odaklanacak.

Pocophone F1, Widevine L1 desteği olmadığı için Netflix ve benzeri beğenilen siteler üzerinden HD video oynatımı da yapamıyor. Xiaomi yazılım güncelleme ekibi bu konuda da ortakları ile çalışıyor, ancak neler yapılabileceği henüz belli değil. Zira Widevine Over the Air (OTA) güncellemesi yoluyla güncellenemiyor. 

Whatsapp