Pocophone F1, MIUI 10.3.4 Güncellemesi ile Yepyeni Özellikler Kazandı

Pocophone F1 için yayınlanan MIUI 10.3.4 kararlı güncellemesi ile Game Turbo HD video yayın desteği ve 4K 60fps video kaydı desteği geldi.

Xiaomi, bugün Pocophone F1 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Güncelleme, Android 9 Pie işletim sistemi tabanlı. Over the Air (OTA) güncellemesi 515 MB boyuta sahip ve Mart 2019 güvenlik düzeltme eki ile birlikte MIUI 10.3.4 sürümünü getiriyor. 

Bununla birlikte, bu güncellemenin en ilginç kısmı merakla beklenen Widevine L1 desteğinin nihayet Pocophone için kararlı bir MIUI sürümü ile geliyor olması. Bu, Netflix gibi servislerde HD videolar yayınlayabileceğiniz anlamına geliyor.

MIUI 10.3.4 güncellemesi ile Pocophone F1'e gelen bir başka özellik ise önceki beta sürümünde test edilen Game Turbo oluyor. Bu özellik, Huawei'nin GPU Turbo özelliğinde olduğu gibi akıllı telefonda oyun deneyimini geliştiriyor. Bu özellik Xiaomi cihazlarda ilk olarak Mi 9 ile birlikte duyurulmuştu ve şimdi de Pocophone F1 sahipleri için kullanıma sunuldu. 

Game Turbo ayrıca, belleği temizlemenize, ekran görüntüsünü almanıza, Ekran kaydetmeye başlamanıza, Wi-Fi özelliğini açmanıza veya kapatmanıza ve oyundan çıkmadan SIM kartlar arasında geçiş yapmanıza olanak tanıyor. Tüm bu seçenekler, özel bir açılır pencereden kontrol edilebiliyor.

Bu güncelleme ile birlikte yüz kilidi, belirli uygulamaları kilitlemek için kullanılabiliyor ve bu konuda, yüz kilidi işlevi bir dizi hata düzeltmesiyle birlikte geliyor.

Son olarak, 4K 60fps video kaydı artık Pocophone F1 için de destekleniyor ve kamera uygulaması da yeni AI modları alıyor zira kullanıcılar net bir şekilde bunlardan daha fazlasına ihtiyaç duyuyordu.

Güncellemenin şu an için az sayıda kullanıcıya ulaştığı ancak önümüzdeki günlerde tüm kullanıcıların MIUI 10.3.4 güncellemesini alacağı belirtiliyor. 

Whatsapp