Pocophone F1 İçin Bu Ay Android 9 Pie Beta Güncellemesi Dağıtılacak

Xiaomi'nin piyasaya sürdüğü dünyanın en ucuz Snapdragon 845 işlemcili cihazı Pocophone F1'in bu ay içerisinde Android 9 Pie beta güncellemesini alacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda birçok kullanıcı tarafından bildirilen bazı önemli sorunlar Poco F1 kullanıcılarının canını sıkıyordu. Çinli şirket bu şikayetler karşısında sessiz kalmayarak bilinen bütün hataları düzelten güncellemeler yayınlayarak kullanıcıların daha iyi bir  cihaz deneyimi yaşamasını sağlamıştı.

Ayrıca Xiaomi tarafından gelen son bilgiler Poco F1'in Android 9 Pie güncellemesi hakkında da bilgi veriyor. Pocophone F1 Android 9 Pie güncellemesinin açık beta sürümünün önümüzdeki haftalarda kullanıcılar için sunulacağı söyleniyor. Şuan için üzerinde Eylül ayı güncellemesi bulunan Poco F1'in en geç yıl sonuna doğru kararlı sürüm Android 9 Pie güncellemesini almasını bekliyoruz.

Cihazın pil simgesini yanlış göstermesi sebebiyle ortaya çıkan hatanın farkında olduklarını ve bu hatanın giderilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten şirket ayrıca birçok uygulama için çentik gizleme özelliğini yakın zamanda kullanıcılara dağıtacağını belirtti.

Bazı uygulamalarda meydana gelen çentik sorunu, Asphalt 8 ve Asphalt 9 uyumluluk sorunu gibi bilinen hatalarında dağıtılan güncellemeler ile çözüme kavuştuğu söyleniyor. Ülkemizde hem resmi hemde ithalatçı firma garantisi ile satılan Pocophone F1 modelini kullanıyorsanız sizde cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümü kontrol edebilir ve yükleyebilirsiniz.

Şuan için Poco F1 Android 9 Pie beta güncellemesinin kesin olarak hangi tarihte dağıtılacağı açıklanmasa da önümüzdeki haftalarda Global Beta yazılımı için Android 9 güncellemesinin yayınlanması bekleniyor.

Whatsapp