Pocophone F1 Geekbench Listesine Zirveden Giriş Yaptı

Xiaomi'nin yeni alt markasına ait ilk akıllı telefon modeli olan Pocophone F1'in Geekbench performans sonucu ortaya çıktı. Sonuçlara göre yeni cihaz birçok amiral gemisinin önünde yer alıyor.

Xiaomi Pocophone F1 resmi tanıtıma sayılı günler kala Geekbench performans testinde görüntülendi. Hız ve performansın bir arada olduğu belirtilen cihaz aldığı sonuçlar ile bunu doğruluyor gibi görünüyor. Geekbench listesine göre Samsung Galaxy S9 Plus, OnePlus 6, Xiaomi Mi 8 ve Samsung Galaxy S9 Plus gibi amiral gemisi cihazlardan çok daha iyi performans sergileyen Pocophone F1 modeli tek çekirdekte 2467 puan alırken çok çekirdek tarafında ise 9081 puan alarak rakiplerinin gözünü korkutmuş gibi duruyor.

Xiaomi Pocophone F1'in içerisinde 2.8 GHz hızında çalışan Qualcomm'un en iyi işlemcisi olan sekiz çekirdekli Snapdragon 845 bulunuyor. 400 Euro civarında fiyat etiketi ile en ucuz Snapdragon 845 işlemcili cihazlardan bir tanesi olması beklenen Pocophone F1'in ilerleyen zamanlarda ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı şuan için bilinmiyor.

Xiaomi Pocophone F1, maliyetleri düşürmek için polikarbonat yapıda bir gövde ile geleceği bildirilmişti. Yani metal veya cam bir tasarıma sahip olmayacak. Bu, yalnızca performansı değil, fiyatı önemseyen insanlar için iyi bir karar olabilir.

Diğer iddia edilen özellikler arasında, 1080 x 2248 piksel Full HD + çözünürlüğe sahip 5,99 inç boyutunda çentikli tasarıma sahip ekran, Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı, 12 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift arka kamera, 20 MP çözünürlüğünde ön kamera ve 40000 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor.

Whatsapp