PlayerUnknown's Battlegrounds Mobil Oyununa Ait İlk Sinematik Video Yayınlandı

Kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan ve rekorlar kıran PlayerUnknown's Battlegrounds yani kısaca PUBG oyununun yakında piyasaya çıkacak olan mobil oyunu için sinematik video yayınlandı.

Halen beta olarak devam eden piyasaya sürüldükten sonra rekorları alt üst eden hayatta kalma oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds şimdide mobil cihazlar için geliyor. Kısa sürede piyayı kasıp kavuran ve piyasadaki her yayıncı tarafından oynanarak daha da popüler hale gelen oyun çok yakında resmi olarak mobil cihazlar için piyasaya sürülecek.

Halihazırda günlük olarak Steam üzerinde anlık 3 milyon civarında oyuncuya ulaşan oyun bu alanda önemli bir rekorun sahibi oldu. Yapımcı firma yaptığı bir duyurunun ardından PUBG'nin mobil cihazlara geleceğini açıklamıştı. Şimdi ise mobil PUBG oyununa ait bir sinematik video yayınlandı.

PUBG'nin mobil versiyonu ilk olarak Çin'de piyasaya çıkacak. Şu ana kadar oyunun dünyanın başka hangi ülkelerinde piyasaya sürüleceği ile ilgili bir açıklama yok, ancak bilgisayar oyununun büyük popülaritesinden yararlanmamak saçma olacaktır. Dolayısıyla, oyunun Çin'de resmi hale geldikten sonra kademeli olarak dünyanın geri kalan ülkelerinde sunulacağını düşünüyoruz. Mobil PUBG oyununun ne zaman piyasaya resmi olarak sunulacağı ile ilgili bir tarih açıklanmadı ancak 2018 yılının başında oyunun mobil piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Şuanda Google Play mağazasında çok sayıda PUBG benzeri oyun bulunuyor. Elbette resmi PUBG mobil oyunu piyasaya sürüldüğü zaman diğer klon oyunları oynayanların büyük bir kısmı resmi PUBG mobil oyununa geçiş yapacaktır. PUBG Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlar için sunulacak. Diğer işletim sistemleri için şu aşamada sunulup sunulmayacağı belli değil.

Whatsapp