Pixel 3 XL'nin Can Sıkan Sorunu İçin Güncelleme Geliyor

Google'ın piyasaya sürdüğü en güçlü amiral gemisi cihazlardan biri olan Pixel 3 XL'de kullanıcıların yaşadığı önemli sorunlar için yakında bir hata düzeltme güncellemesi yayınlanacak.

Google tarafından geçtiğimiz ay duyurulan Pixel 3 ve Pixel 3 XL donanım özellikleri ve yazılım tarafındaki sağlamlığı ile kullanıcıları kendisine çekse de sahip olduğu sorunlar sebebiyle birçok kullanıcının canını sıkıyor. Son olarak Pixel 3 XL'de ortaya çıkan uğultulu ses sorunu çok sayıda kullanıcı tarafından Google forumlarında şikayet edilmişti.

Bu sorun ile ilgili olarak bugün bir açıklama yapan arama devi Google bunun donanımsal bir sorun olmadığını ve önümüzdeki günlerde dağıtılacak olan yeni bir yazılım güncellemesi ile sorunun çözüleceğini belirtti.

Google müşteri hizmetleri ile yapılan bir görüşmenin ardından edinilen bilgiye göre sıradaki Pixel 3 XL güncellemesi ile bu önemli sorunun düzeltileceği söyleniyor. Şuan için güncellemenin hangi tarihte dağıtılacağı açıklanmazken başka hangi hataları düzelteceği de bilinmiyor.

Birçok kullanıcı bu sorunların donanım kaynaklı olduğunu iddia ediyor. Bu sebeple dağıtılacak olan hata düzeltme güncellemesinin bütün sorunları çözüp çözmeyeceğini bilemiyoruz. Yakın zamanda bellek yönetimi hatası sebebiyle kullanıcıların arka planda çok uygulama açamadığını aktarmıştık. Bu sorun yazılımsal bir güncelleme ile çözülebilir olsa da uğultu sorununun kesin bir çözüm olup olmayacağını güncelleme dağıtıldığı zaman göreceğiz.

Whatsapp