Pixel 3 Serisi İçin Hata Düzeltmeleri Bulunan Aralık Ayı Güncellemesi Dağıtıldı

Google'ın birçok farklı sorun ile boğuşan amiral gemisi Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri için dağıtılan Aralık ayı güncellemesi beraberinde birçok hata düzeltmesini de beraberinde getirdi.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL kullanıcıları son zamanlarda çok fazla sıkıntı yaşıyor. Cihazlarda ortaya çıkan ses, parmak izi ve çağrı sorunları birçok kullanıcının ciddi derecede canını sıkıyor. Bu sorunlardan şikayetçi olan kullanıcılar Google forumlarında şikayetlerini sayısız kez dile getiriyordu.

Kullanıcılarının şikayetleri karşısında sessiz kalmayan teknoloji devi sürekli olarak yeni yazılım güncellemeleri ile sorunları çözmeye çalışıyor. Dağıtılan son Aralık ayı güncellemesi ile beraber cihazlarda yer alan bazı önemli sorunlar için düzeltmeler yapıldığı ortaya çıktı.

Yayınlanan değişiklik listesine baktığımız zaman Instagram, WhatsApp veya Snapchat gibi üçüncü parti bir uygulama üzerinden kamerayı açamama sorununun düzeltildiğini görüyoruz. Diğer taraftan genel kamera performansında iyileştirmeler yapıldığı da belirtiliyor.

Yayınlanan listede ayrıca parmak izi konusunda da bütün Pixel 3 ve Pixel 3 XL dahil olmak üzere bütün Pixel cihazlarında iyileştirme yapıldığı belirtiliyor. Diğer taraftan Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin ekranlarında ortaya çıkan titreme sorununun bu güncelleme ile düzeltildiği bilgisi de yer alıyor. Eğer sizde Pixel 3 veya Pixel 3 XL modellerinden herhangi birini kullanıyorsanız mutlaka cihazınıza gelen Aralık ayı güncellemesini yükleyin.

Umarız Google mevcut bilinen bütün sorunları yazılım güncellemeleri ile çözebilir. Aksi bir durumda cihazı satın aldığınız yere götürerek yenisi ile değiştirmeniz veya para iadesi almanız gerekebilir.

Whatsapp