Pixel 3 Lite Çalışır Halde Net Şekilde Sızdırıldı

Google tarafından Ağustos ayında duyurulan Pixel 3 serisine yeni bir üye geliyor gibi görünüyor. Pixel 3 Lite olarak adlandırılan cihaz çalışır halde Pixel 3 ile beraber görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Pixel 3 Lite görselleri telefonun ilk canlı örneklerini bize göstermişti. Bugün ise oldukça net bir şekilde Pixel 3 ile yan yana görüntülenen Pixel 3 Lite bize cihazın ön taraftan Pixel 3 ile oldukça benzer bir tasarım sunacağını gösteriyor.

Görüntüye baktığımızda Pixel 3 Lite ile Pixel 3 arasındaki farkları görmek oldukça kolay diyebiliriz. Pixel 3 Lite biraz daha ince ve uzun bir profile sahip. Ayrıca tek bir ön kamera ile geldiği görülen cihaz bu yönleriyle Pixel 3'den ayrılacak gibi görünüyor. Boyut olarak her iki cihazda birbirine çok yakın diyebiliriz.

Pixel 3 Lite modelinde 5,65 inç boyutunda LCD ekran paneli kullanıldığı iddia ediliyor. Pixel 3 köşelerden iyi bir oval kesime sahipken aynı durum Pixel 3 Lite için geçerli değil gibi görünüyor. LCD ekran sebebiyle de Pixel 3 Lite diğer Pixel modellerinden biraz geride kalacak diyebiliriz.

Pixel 3 Lite modelinin Snapdragon 670 işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile gelmesi bekleniyor. Alt tarafta 3.5 mm kulaklık girişi, 2915 mAh kapasiteli pil ve Pixel 3 ile benzer şekilde 12.2 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olacağı düşünülen cihazda en yeni Android işletim sistemi olan Android 9 Pie sürümünün yüklü olması bekleniyor.

Whatsapp