Pixel 2'nin kamerası, DxOMark stüdyolarında incelendi

Google tarafından geliştirilen akıllı cep telefonu modeli Pixel 2, cihazların kamera performanslarını inceleyen DxOMark stüdyolarında muhteşem bir puana layık görüldü.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimleri arasında yer almayı başaran Google firması, yaklaşık bir hafta öncesinde gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında yeni nesil akıllı cep telefonlarını duyurmuştu. Şirketin büyük bir özgüvenle tanıttığı bu cihazlar kamera performansıyla birlikte dikkatleri üzerine çekecekken, Pixel serisinin ilk modelleri 89 puanla uzun bir süre DxOMark listesinde liderlik koltuğunda yer almayı başarmıştı.


Sektördeki cihazlar üzerinde araştırmalar gerçekleştiren DxOMark şimdilerde ise stüdyolarında Google Pixel 2 modelini ağırlarken, arka yüzünde bulunan tek kamerasıyla cihazın tam anlamıyla harikalar yarattığından söz edildi. Bugüne kader 98 puanla Apple tarafından geliştirilen çift kameralı iPhone 8 Plus modeli listenin başında yer alırken, Google Pixel 2'de yapılan testlerden 98 puan alarak tek kamerası sayesinde liderlik koltuğuna oturdu.


Yani Google Pixel 2'nin kamerası bugüne kadar geliştirilen en iyi telefon kamerası olarak karşımıza çıkarken, portre modu gibi birçok önemli detayları içeriyor. Google bu kamera teknolojisi sayesinde tek kameralı telefonların da harikalar yaratacağını gözler önüne sererken, şimdiden Apple dışında üretim gerçekleştiren üreticilerin amiral gemisi modellerini bu alanda geride bırakmayı başarmış durumda.

Yukarıdaki resim galerisi sayfamızı ziyaret ederek, Google Pixel 2'nin ana kamerasıyla çekilen tüm muhteşem görüntüler ve cihazın kamera performansı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Whatsapp