Pixel 2 XL'deki hatalar, can sıkacak gibi duruyor

Google tarafından geliştirilen Pixel 2 isimli telefon serisinde görülen hataların, can sıkıcı şekilde olduğu belirtiliyor.

Teknoloji dünyasında yeni üretilen yazılımlar yada donanımsal cihazlar ne kadar test ortamına tabi tutulsa da, son kullanıcının eline geçmeden yaşanan hatalar keşfedilemiyor. Henüz kısa bir süre öncesinde tanıtımı gerçekleştirilen Google Pixel 2 serisi sektörün en iyi isimlerinden birisi olarak lanse edilse de, yaşanan hatalar nedeniyle başı ağrıyacağa benziyor.


Ancak özellikle sunduğu performans, şık tasarımı ve muhteşem kamerası ile birlikte dünyanın en iyi telefonu unvanını alması beklenilen Pixel 2 XL modelinin yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu unvanı almayabileceği söyleniyor.


Google Pixel 2 XL modelinin tıpkı Snapchat ile Instagram sosyal ağ sitelerinde kullanılan filtrelerle çalışıyormuş gibi çalıştığı söylenirken, bu sorunun yazılım güncellemesiyle giderilebilmesi düşünülüyor.


Konuyla ilgili sessiz kalmayan Google, durumun çözümü hakkında da bir açıklama gerçekleştirmiş;


“Pixel ekranını bu yıl daha doğal ve doğru bir renk sunumu için tasarladık, ancak bazı insanların daha canlı renkler tercih ettiğini biliyoruz, bu nedenle daha doymuş renklere sahip bir ekran için tüm renkleri %10 artırdığımız bir seçenek ekledik. İnsanların Pixel’e verdikleri tepkilere göre bu seçenekler, gelecek güncellemelerle artabilir” diyen Google, sorunu daha önceden tahmin etmiş.

Whatsapp