Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de Bulunan Mesaj Sorunu Tam Olarak Çözülemedi

Pixel 2 serisi Google cihazları arasında belkide en çok sorun çıkan serilerden bir tanesi olmuştu. Şimdide mesajlaşma ile ilgili bir sorunun çözüldüğü söylenmesine rağmen devam ettiği belirtiliyor.

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL piyasaya sunulduktan sonra çok sayıda farklı sorun ile karşılaşmıştı. Ekranda yanma sorunu, telefon hoparlörlerinden gelen sesler, telefon görüşmeleri sırasında kesilen mikrofon ve her iki modelde de bir MMS mesajı indirme ile ilgili sorunlar vardı. Google, Pixel kullanıcılarının bazıları gelen güncellemelerin ardından bu sorunların düzeldiğini söylese de MMS ile ilgili sorunun halen düzeltilmediği söyleniyor.

Pixel 2 XL için Google forumlarında Pankaj Kanwar adında bir Google çalışanı, "Bu sorunu bildirdiği için herkese teşekkürler. Şuanda bu sorunun çözülmüş olması gerekiyor. Eğer sorun çözülmediyse lütfen bize tekrar bildirin." dedi fakat bu mesaja gelen yorumlara bakılacak olursa MMS konusundaki sorun halen çözülmüş değil.

AT & T operatörü kullanıcıları halen Pixel 2 veya Pixel 2 XL cihazlarına MMS mesajları alamıyor. Google'ın MMS sorunu yaşayan kullanıcılar için geçici çözümü var. Eğer sizde MMS ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız "Gelişmiş 4G LTE Modu" ayarlarını devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.  Cihazınızın ayarlar menüsünden ağ ve internet menüsüne girerek oradan mobil şebeke başlığı altından gelişmiş başlığına girebilir ve bu ayarı devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz.

Geçici çözüm Pixel 2 ve Pixel 2 XL kullanıcılarının MMS mesajlarını görmesine izin verse de, Geliştirilmiş 4G LTE ayarını devre dışı bırakmak zorunda kaldıkları için yinede diğer taraftan bazı özelliklerden mahrum kalmalarına sebep oluyor.

Whatsapp