Pixel 2 Serisinde Bulunan Video Ses Kaydı Sorunu İçin Yeni Bir Güncelleme Geliyor

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinde bulunan video kaydı sırasında kötü ses sorunu için Google yeni bir yazılım güncellemesi göndermeye hazırlanıyor.

Google Pixel 2 serisinde ortaya çıkan sorunlar son günlerde firmayı zor duruma sokmuş gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde ekranda yanma sorunu ortaya çıkan cihazlarda şimdi ise sesle ilgili önemli bir sorun ortaya çıktı. Özellikle, bir video kaydı yapılırken Pixel 2 XL modelinin ses kalitesinin arzulanandan çok kötü bir kaliteye sahip olduğu ortaya çıktı. Bu durumun fark edilmesinin ardından Google konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Aşağıda bu sorun ile ilgili bir kaç farklı Youtube videosunu göreceksiniz. Bu videolarda ses anlaşılabilir bir şekilde başlarken, kayıt ilerledikçe ses kalitesi daha kötü bir hal alıyor. Son olarak, ses normale dönüyor ve videolar bitiyor.

Bu sorunla ilgili Google'ın destek forumlarında bir konu olsa da sorunun nedeni henüz belirlenemedi. Birden fazla gürültülü ortamlarda cihaz ses kayıtlarını normal bir şekilde alabilirken daha sessiz arka plan sesleri olduğu zaman Pixel 2 cihazlarında kesinlikle bir tür ses problemi yaşanıyor. Bu sorunun nedenini ve yaygın bir sorun olup olmadığının bekleyerek göreceğiz. Aşağıda yer alan örnek videoları açarak sizde sesle ilgili olan sıkıntıyı dinleyebilir ve öğrenebilirsiniz. Pixel 2 modelininde aynı ses sorununun yaşandığı görünüyor.

Whatsapp