Philips S310X TENAA Kayıtlarında Ortaya Çıktı

Android dünyasında adından pek söz edilmeyen firmalardan bir tanesi olan Philips firmasının yeni Android işletim sistemli akıllı telefonu TENAA sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Philips son zamanlarda akıllı telefon pazarında oldukça pasif davranıyor. Aslında, dünya çapında bilinen en iyi markalardan bir tanesi olan Hollandalı Philips şirketinin son Android cihazı 2015'te piyasaya sürülmüştü. Kısa süre sonra bu durum değişebilir, çünkü gizemli bir Philips S310X isimli akıllı telefon modeli geçtiğimiz günlerde TENAA Çin sertifikasında ortaya çıktı.

Genellikle bir cihazın TENAA kayıtlarında ortaya çıkması demek çok kısa süre içerisinde piyasaya sürüleceğinin bir göstergesidir, ancak yayınlanan bilgilerin birkaç kafa karıştırıcı noktası var. Birincisi, TENAA'nın listesine girmiş olan cihaz veya cihazlar Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Modası geçmiş eski bir işletim sisteminin cihazlarda yüklü olması kafaları karıştırıyor.

Philips S310X için listelenen hafıza yapılandırmalarında da küçük ilginç noktalar var. RAM miktarı "1GB, 2GB, 3GB" ve depolama miktarı "8GB, 16GB, 32GB" olarak belirtilmiş durumda. Buda akıllı telefonun üç farklı modeli olduğunu işaret ediyor olsa da, daha olası senaryo Philips'in hala hangi modeli kullanılacağı konusunda karar veremediği ve bir kaçını test ettiğini göstermektedir.

TENAA tarafından rapor edilen diğer özelliklere gelince, Philips S310X'de 5 inçlik bir HD ekran, 2.000 mAh pil ve 1.25 GHz hızında çalışan modelinin ne olduğu açıklanmayan dört çekirdekli bir yonga seti mevcut. 2MP çözünürlüğünde ön kameranın yanı sıra 8MP çözünürlüğünde bir arka kamera cihazın teknik özellikleri arasında yer alıyor. Listede ayrıca 32GB'a kadar ekstra depolama alanı desteği ve 4G LTE desteği hatta VoLTE ile beraber bir microSD genişletme yuvasından bahsediliyor.

Whatsapp