Perakende Satışa Hazır Xiaomi Mi Max 3 Videosu İnternete Sızdırıldı 

Xiaomi'nin 6.9 inç ekranlı dev akıllı telefonu Xiaomi Mi Max 3, şimdi de videosu ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Max 3 ile ilgili şimdiye kadar birçok bilgi internete sızdırıldı Bugün ise Mi Max 3 ile ilgili yeni bir sızıntı bu sefer video formatında karşımıza,çıkıyor ve şimdiye kadar Mi Max 3 ile ilgili olarak ortaya atılan söylentilerin birçoğunu doğruluyor. 

İnternete sızdırılan Xiaomi Mi Max 3 videosu, çok kısa ( 3 saniye ) olmasına rağmen akıllı telefonun, üzerindeki çıkartmaları da dahil olmak üzere her tarafını gösteriyor. Ön tarafta ekran üzerindeki etiket, ekranın 6.9 inç boyutunda olduğunu, 5.500 mAh bataryanın cihaza güç vereceğini ve arkada 12MP + 5MP çift kamera kurulumu ile parmak izi tarayıcınun olacağını ortaya koyuyor. Video bununla birlikte cihazın Mi Max 3 adını taşıyacağını da gösteriyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=VlenYUBpOEw

Daha önceki söylentilere göre Xiaomi Mi Max 3'ün 5.400 mAh kapasiteye sahip bir bataryadan güç alacağı iddia ediliyordu. Ancak bu, tipik olarak minimum batarya kapasitesini gösteriyor olabilir. 

Ekrana gelince, 6.9 inçlik ekranı henüz çalışırken görmedik, ancak tahminlere göre bu ekran, sahip olacağı ince çerçeveleri sayesinde cihazın bir önceki modele ile aynı boyutlara sahip olmasına yardımcı olacak.

Şimdi geriye sadece cihazın resmi duyurusunun yapılması ve fiyatının açıklanması kaldı. 

Whatsapp