Paycell ile Google Play'de alışveriş yapan kazanıyor

Mobil Ödeme yönteminin ismini Paycell olarak değiştiren Turkcell, Platinum üyelerine 15 TL ve normal üyelerine ise 10 TL hediye ediyor.

2015 yılı itibariyle Google Play üzerinden Turkcell Mobil Ödeme yöntemiyle birlikte alışveriş yapılmaya başlanılırken, Turkcell’liler böylelikle kredi kartı bilgisi tanımlamaktan kurtulmuştu. Bugün itibariyle bu servis Turkcell tarafından Paycell olarak isimlendirilecekken, yine ödemeler faturaya yansıtılarak ya da TL bakiyesinden düşülerek gerçekleştirilebilecek.


Satın alma işlemlerinde Paycell’i tercih edecek olan Turkcell’liler satın alma işlemi ardından 10 TL hediyenin sahibi olabilecekken, Turkcell Platinum üyelerine ise 15 TL hediye edilecek. Hediye TL’ler ile birlikte Google Play’de oyun, uygulama, kitap veya film gibi içerikleri satın almak mümkün olacak.


Kampanyaya katılmak isteyenlerin ‘‘GOOGLEPLAY’’ yazıp 2222’ye göndermesi gerekirken, Google Play ana menüsündeki HESAP adımından Turkcell Faturalandırmayı ödeme yöntemi olarak eklemesi gerekecek. İlk satın almada hediye TL'lerin tümü kullanılmadığında sonraki kullanımlarda kalan hediye tutarı kadar indirimden faydalanılabilir.

Whatsapp