Parlak siyah Galaxy S8'in yeni görselleri ortaya çıktı

Samsung'un bu ay sonunda duyuracağı yeni amiral gemisi Galaxy S8'in yeni bazı görselleri ortaya çıktı.

Samsung'un yeni amiral gemisi büyük bir merakla bekleniyor. Bu ay sonunda firma tarafından düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak olan bu yeni akıllı telefonun 2017'nin en çok satan modeli olmasına ise kesin gözü ile bakılıyor. Ayrıca Samsung, aynı etkinlikte bu cihazın daha büyük versiyonunu da Galaxy S8+ adı ile tanıtacak.

Parlak Siyah Galaxy S8 Galeri

Galaxy S8 merakla beklenirken, yeni görseller de gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bazı görsellerde ise parlak siyah Galaxy S8 görülmekte.

Geçtiğimiz sene Apple, ülkemizde Simsiyah olarak adlandırılan parlak siyah rengi ile iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini sunmuştu. Bu cihazların arkasından farklı firmalardan parlak siyah modeller gelirken, Samsung da Galaxy S7 edge modelini yeni rengi ile bazı ülkelerde satışa çıkmıştı.

Samsung'un yeni cihazları yüksek ekran / gövde oranı ile geliyor. Ayrıca kavisli ekran tasarımı da dikkat çekerken, önde fiziksel Home tuşu yerine firma, ekran tuşlarına yer vermiş. Ayrıca parmak izi tarayıcısı da önceki nesillerde önde yer alırken, bu modellerde ise arkada kameranın yanında konumlandırılmış.

5.8" ve 6.2" büyüklüğünde WQHD dokunmatik ekran ile gelecek olan cihazlar, ayrıca 4GB sistem belleği içerecek. Bazı ülkelerde 6GB RAM içeren versiyonun da sunulabileceği ifade ediliyor. Ayrıca 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi, Qualcomm Snapdragon 835 / Samsung Exynos 8895 yonga seti özellikleri içerecek.

Whatsapp