Parlak Gümüş Xiaomi Mi 6 Bekleyenlere Kötü Haber

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 6'nın etkileyici görünüme sahip Parlak Gümüş renk seçeneğini bekleyenler için kötü haber Çin'den geldi.

Xiaomi, mükemmel görünümlü, üst düzey teknik özelliklere sahip, uygun fiyatlı modeller sunan, büyük umutları olan ancak az bilinen şirket. "Az Bilinen" derken bunun sadece batı pazarları için geçerli olduğunu belirtmek isteriz. Xiaomi, kendi ülkesi Çin'de bir teknoloji devi ve komşu ülke Hindistan'da da çok popüler bir şirket. Xiaomi, ABD ve AB pazarlarına girmekte hala sıkıntılar yaşıyor, ancak dünya çapında birçok Xiaomi hayranı, Xiaomi akıllı telefonlarını Çin'den gelen 3. taraf perakendecileri aracılığıyla sipariş edebiliyor.

Şirketin en köklü amiral gemi cihazları Xiaomi Mi serisinden geliyor, Xiaomi Mi 6 ise bu seriye en son giriş yapan model oldu. Xiaomi Mi 6, Snapdragon 835 yonga seti, 6 GB RAM, telefoto objektifli çift kamera ve üstün malzeme kalitesi ile çok zarif bir tasarıma sahip.

Xiaomi yetkilileri, Mi 6 duyurusu sırasında zengin renk seçeneklerine ek olarak "Premium Model" iki versiyonu daha tanıttı. Bu modeller 18K altın kaplama elemanlarla süslenmiş seramik gövdeli model ve parlak gümüş renge sahip bir versiyon oldu. Bu modellerden seramik kasalı versiyon geçen ay satışa çıkmıştı ancak Parlak Gümüş renkli Xiaomi Mi 6'dan henüz bir ses çıkmadı. 

Şirketin pazarlama müdürü Zang Zhiyuan, Çin sosyal medya platformu Weibo üzerinden, süper parlak gümüş kaplama için üretim sürecinin son derece zor olduğunu ve Xiaomi'nin hala bu konuda seri üretim için yol alamadığını belirtti. Xiaomi'nin hala daha Süper Parlak Gümüş renkli Mi 6 modelini üretmek için denemelerine devam ettiği, dolayısıyla bu cihazın kesin olarak iptal edilmediği belirtilen açıklamaya göre anlaşılan Parlak Gümüş renkli Xiaomi Mi 6 yakın bir zamanda gün yüzüne çıkamayacak. 

Aynı zamanda, Xiaomi Mi 6 Silver edition prototipi bir açık artırma web sitesinde ortaya çıktı. Zang Zhiyuan bu satış ilanı hakkında yorum yaptı. Alışveriş yapan kişileri teklif vermekten kaçınması için bu ürünün Xiaomi'nin malı olduğunu ve şirketin bu cihazı geri kazanacağını belirtti. Bu arada cihazın başlangıç fiyatı ise 585$'dı.  

Whatsapp