Paranoid Android için yeni ROM sürümü 7.2.1 indirime sundu

Android kullanıcılarının en çok tercih Cyanogenmod tabanlı bir Android ROM projesi olan Paranoid'in, 7.2.1 sürüm numaralı modeli indirilmeye sunuldu.

Android işletim sistemli cihaz kullanıcılarının en çok tercih ettiği ROM'lar arasında yer alan Paranoid isimli yeni Android ROM'unun 7.2.1 sürümü yayınlandı. Yeni güncellemesiyle destek sunduğu cihazları arttıran Paranoid, daha güvenli ve daha stabil çalışabilir bir hale kavuştu. 

 

Yeni güncelleme ile birlikte Nexus 5, Sony Xperia X ve Sony Xperia X Compact cihazlarına destek sunulmaya başlanılacaken, önceki sürümde rastlanan bir çok hata ise yeni güncellemeyle düzeltilecek. Yeni ROM'da tamamıyla kendine özgü bir hoş geldin animasyonu sizleri bekleyecekken, Paranoid'in bu güncellemeyle birlikte çok daha canı bir hal aldığını söylersek hata yapmayız.

ROM'da kullanılan tüm animasyonlar Nougat'ın animasyonlarını andırırken, yayınlanan bu güncellemeyle birlikte Android'in yayınladığı Temmuz Güvenlik Paketi'de cihazlara sunuluyor.

Paranoid nedir?


 Cyanogenmod tabanlı bir Android ROM projesi olarak karşımıza çıkan Paranoid ile birlikte dilerseniz telefonunuzu tablet modunda ve dilerseniz de tablet bilgisayarınızı telefon modunda kullanabilirsiniz. Ayrıca tüm sistem dosyalarına erişim sağlayarak kolayca dilediğiniz işlemi dilediğiniz özgürlükte gerçekleştirebilirsiniz. Son olarak Paranoid ile birlikte sizlerin kullanıcı arayüzünüzün diğer kullanıcılardan farklı olacağını unutmayın.

Whatsapp