Pantech, uzun aradan sonra Sky IM-100 olarak yeni bir akıllı telefon duyurdu

Güney Kore temsilcisi Pantech yeni bir Android akıllı telefonu gün yüzüne çıkardı.

Güney Kore merkezli bir çok akıllı telefon üreticisi bulunurken, özellikle Samsung ve LG ön plana çıkmakta. Bu firmalar hem Güney Kore'nin hem de dünyanın en çok ilgi gören akıllı telefon üreticileri arasında yer almaktalar.

Güney Kore'nin en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi ise Pantech olurken, geçtiğimiz dönemde firmadan bir çok dikkat çekici akıllı telefon modeli gelmişti ve uzun aradan sonra yeni bir cihaz duyurusu daha gerçekleştirdi.

Yaklaşık 20 aylık yeniden yapılanma süreci ve iki kez el değiştirmenin ardından gelen bu yeni akıllı telefon Pantech Sky IM-100 olarak adlandırılmış.

Cihazın teknik özelliklerini sizlere sunacak olursak eğer, Pantech Sky IM-100 akıllı telefon 5.15" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Akıllı telefonun yonga seti ise sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 430 olarak belirlenmiş.

2GB sistem belleği içeren Pantech Sky IM-100 akıllı telefon 32GB dahili veri kapasitesi ile geliyor. Akıllı telefon metal kasa tasarımı içerirken, 3.000mAh batarya içermekte ve 7.8mm kalınlığa sahip olan cihazın ağırlığı ise 130gr olmakta.

Tasarıma dikkatli baktığımızda ise cihazda yer alan bir tuş düğme dikkat çekiyor. Eski model olarak çevirmeli şekilde tasarlanan düğme ile 1 ile 100 arasında ses ayarı yapabilmek mümkün. Firma ayrıca cihazı ile birlikte Stone adındaki Bluetooth hoparlörü de tanıttı ve bu cihazda da benzer ancak daha büyük bir düğme yer alıyor.

https://youtu.be/RgjZBZA4mpY

Whatsapp