Panasonic P88 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Panasonic P88 akıllı telefon Hindistan için duyuruldu.

Japonya'nın önemli teknoloji devlerinden birisi olan Panasonic, akıllı telefon modelleri ile de son dönemde dikkatleri üzerine çekerken, yeni modellerini dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da satışa çıkartıyor.

Firma yeni bir akıllı telefon modelinin daha duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni cihaz Panasonic P88 olarak adlandırılmış ve fiyatı da INR 9,290 (yaklaşık olarak $140) olarak belirlenmiş.

Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak eğer, Panasonic P88, 5.3" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Bu ekran Japonya merkezli firma Asahi tarafından üretilen 2.5D kavisli cam ile sarılmış. Panasonic P88 akıllı telefon gücünü ise 1.25Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor.

Ayrıca cihazın sistem belleği 2GB olarak yer alıyor ve dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 16GB olarak belirlenmiş. Panasonic P88'in arkasında LED flaş destekli 13MP kamera bulunuyor. Ayrıca ön kamera da 5MP olarak gelirken, önde de LED flaşa yer verilmiş.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Panasonic P88 akıllı telefonun diğer özellikleri VoLTE, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, ve GPS olmakta.

Gold ve Charcoal Grey olmak üzere iki farklı renk ile gelen akıllı telefon 2.600mAh batarya içeriyor. Ayrıca akılı telefon 8.35mm inceliğinde ve 156gr ağırlığında.

Whatsapp