Panasonic Hindistan'da Eluga Note modelini duyurdu

Panasonic yeni bir cihazını daha Hindistan pazarına sundu.

Japonya'nın önemli teknoloji devlerinden olan Panasonic her ne kadar ülkemizde görüntü sistemleri ile bilinse de akıllı telefon modelleri de sunmakta ve özellikle de dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından Hindistan'da modelleri sunmakta.

Firma gelen bilgilere göre yeni bir akıllı telefon modelini daha Hindistan için duyurdu. Bu yeni cihaz Panasonic Eluga Note adı ile gelirken,  INR 13290 ($197) fiyat etiketi ile satın alınabilecek.

Oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahip alan Panasonic Eluga Note, 5.5" büyüklüğünde ve ayrıca 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokumatik IPS LCD ekran içermekte. Yonga seti ise MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6753 olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon 3GB sistem belleği içeriyor ve diğer taraftan dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta. Bu kapasite microSD kart desteği sayesinde daha fazla da arttırılabilmekte.

Panasonic Eluga Note'un arka yüzünde 16MP çözünürlükte kamera bulunuyor. kamera yuvarlak tasarımı ile dikkat çekerken, ayrıca hemen yan tarafında LED flaş da konumlandırılmış. Akıllı telefonun ön kamerası ise 5MP olarak yer alıyor.

VoLTE, IR, dual SIM, 3000mAh diğer bazı önemli özellikler olurken, işletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olmakta. Baktığımızda akıllı telefonun ön tarafında fiziksel Home tuşu bulunmuyor ve ayrıca Panasonic Eluga Note parmak izi tarayıcısı da içeriyor.

Kısa süre içerisinde akıllı telefon Champagne Gold rengi ile satışa sunulacak.

Whatsapp