Panasonic Eluga L7 Modeli 4000 mAh Pil İle Duyuruldu

Japon efsanesi Panasonic, giriş seviyesi özelliklere sahip oldukça uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu Panasonic Eluga L7'yi resmi olarak duyurdu.

Panasonic bugün Hindistan'da Eluga L7 modelini duyurdu. Telefonda 18: 9 orana sahip 5.45 inç boyutunda ve 1440x720 piksel çözünürlüğünde "Big View" adı verilen bir ekran yer alıyor. Cihazın içerisinde ayrıca 4000 mAh gibi oldukça büyük bir bulunuyor. Giriş seviyesi özellikleri düşünüldüğü zaman Eluga L7 büyük pili ile en az iki günlük kullanımı rahat bir şekilde sunacaktır.

Cihazın hem önünde hemde arka tarafında birer adet olmak üzere 8 MP çözünürlüğünde ve F / 2.0  diyafram aralığına sahip kamera yer alıyor. Arkadaki kamera da 1080p video desteğinin yanı sıra otomatik odaklama özelliği de yer alıyor. Ön kamera da ise sabit odaklama özelliği bulunuyor.

Cihazın ekranı her ne kadar 5.45 inç boyutunda ve 18:9 oranda olsa da cihaz çok küçük değil. Çünkü alttan ve üstten bir hayli kalın çerçevelere sahip. Elbette bu cihazın oldukça uygun fiyat etiketi olduğunu unutmamak gerekiyor. Panasonic Eluga L7'nin içerisinde dört çekirdekli 1.3 GHz hızında çalışan MediaTek MT6737H işlemcisi bulunuyor. Ayrıca 2 GB RAM ve hafıza kartı ile genişletilebilen 16 GB dahili depolama alanı yer alıyor.

Eluga L7 modeli 24 Nisan'da 80 Euro gibi oldukça düşük bir fiyat etiketi ile Hindistan'ın en büyük perakendecilerinden biri Flipkart üzerinden satışa sunulacak. Ülkemizde hiçbir akıllı telefon modeli satılmayan Panasonic firmasının bu modelini de ülkemize getirmesini beklemiyoruz.

Whatsapp