Panasonic Eluga I9 teknik özellikleriyle duyuruldu

Panasonic firması Hindistan pazarına özel olarak hazırladığı Eluga l9 modelini tüm teknik özellikleri ve çıkış tarihiyle birlikte kamuoyuna lanse etti.

Akıllı telefon pazarında Android eko sistemine sunduğu destekle adından söz ettirmeyi başaran Japonya kökenli Panasonic firması, geliştirdiği yeni nesil akıllı cep telefonu modeli Eluga l9'un duyurusunu gerçekleştirdi. Hindistan'a özel olarak geliştirilen bu akıllı cep telefonu modeli ülke genelinde 15 Aralık Cuma günü satışa çıkacakken, bütçe dostu fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

5 inç genişliğinde 720 x 1280 piksel görüntü oluşturabilen IPS dokunmatik ekran üzerinde şekillenecek olan cihaz çift SIM kart desteğine sahipken, yazılım cephesinde ise Android 7.0 Nougat işletim sistemi ve Arbo sanal asistana destek sunuyor. Kapağın altında cihazın kalbini 1.2 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli MediaTek MT6737 SoC yonga seti ile 3 GB kapasitesindeki RAM bellek oluştururken, depolama alanı olarak ise 32 GB kapasitesindeki alana yer verilmiş.

Bu alanın hafıza arttırımı MicroSD kart yuvasıyla birlikte gerçekleştirilebilecekken, arka yüzünde LED flaş desteği bulunan 13 MP çözünürlüklü kamerayı içermekte. Cihazın ön yüzünde ise 5 MP çözünürlüklü bir kamera bulunurken, parmak izi sensörü, 4G VoLTE desteği, Micro-USB girişi ve 2500 mAh kapasitesindeki bataryayı içeriyor.

Uzay Grisi, Şampanya Altın rengi ve Mavi renk seçeneklerini barındıran mob

 modeli, tek bir şarjla kesintisiz olarak 8 saat video izlemenize imkan tanıyor. Cihazın Avrupa pazarında satışlarına başlanılması beklenmezken, farklı bir isimler satışa çıkabileceği de düşünülüyor. Bakalım Panasonic yeni cep telefonu modeliyle, önemli bir başarı elde etmeyi başarabilecek mi?

Whatsapp