Oyuncu Telefonu Asus ROG Phone 2 Duyuruldu

Asus'un yeni oyuncu telefonu ROG Phone 2, Snapdragon 855 Plus işlemci ve 120 Hz ekranı ile beraber duyuruldu.

Asus ROG Phone 2 ön tarafta 120 Hz yenileme hızına ve 10-bit HDR özelliğine sahip dikkat çekici bir ekran paneli ile beraber resmi olarak tanıtıldı. Yeni nesil oyun telefonu olan ROG Phone 2, RGB ışıklandırma özelliklerini korurken aynı zamanda bir önceki modele kıyasla çok daha iyi özellikler ile birlikte geliyor.

Ekran detaylarına indiğimiz zaman 6.59 inç boyutunda Full HD + çözünürlüğünde AMOLED ekran paneli bulunan telefonda 120 Hz yenileme hızı ve 1 ms gecikme gibi özellikler bulunuyor. Bu sayede oldukça hassas ve hızlı tepkiler verebilen ekranın oyuncuların dikkatini çekeceği düşünülüyor. Multimedya tarafında kullanıcılara DTS: X Ultra desteği ile  çift hoparlör desteği sunan ROG Phone 2 oyuncuların atmosferi en iyi şekilde yaşamasını sağlıyor. 

Arka tarafta 48 MP + 13 MP çözünürlüğünde çift kamera ile birlikte gelen Asus ROG Phone 2'nin ön tarafında ise 24 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Genel fotoğraf kalitesi anlamında birçok kullanıcıyı memnun edeceği düşünülen telefon yazılım tarafında ise Android 9.0 Pie işletim sistemi ile birlikte geliyor.

Asus ROG Phone 2 performans tarafında %4 daha iyi çekirdek performansı ve % 15 daha iyi grafik performansı sunabilen yeni nesil Snapdragon 855 Plus yonga seti ile birlikte geliyor. Ayrıca daha iyi soğutma teknolojisi sayesinde 5 dereceye kadar daha iyi soğutma sağlayan ROG Phone 2 yanında birçok farklı aksesuar ile beraber geliyor. Bu aksesuarlardan birçoğunu ayrı olarak satın alarak kullanabilirsiniz.

Whatsapp