Oukitel U22 Modeli Hem Önünde Hemde Arkasında İkişer Adet Kamera İle Beraber Duyuruldu

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Oukitel yeni akıllı telefonu ile hem önde hemde arkada çift kamera kullanarak farklı bir tasarıma imza attı.

Özellikle büyük batarya kapasitelerine sahip akıllı telefonları ile adından sıkça söz ettiren Oukitel firması bu seferde hem önde hemde arkada çift kamera kullandığı yani toplamda dört adet kameranın bulunduğu yeni bir cihazın daha altına imzasını attı.

Bütçe dostu fiyatlara sahip olmasına rağmen, Oukitel akıllı telefonlar ilgi çekici özelliklere sahiptir. Oukitel K10000 Pro, 10.000 mAh pil veya dört kameralı yeni Oukitel U22 gibi cihazları bunlara örnek olarak verebiliriz. Oukitel U22, Oukitel U serisinin bir parçası olarak yerini aldı ve merak ediyorsanız, Oukitel'in U serisinden başka A, C ve K serileri olmak üzere üç farklı serisi daha mevcut.

Oukitel U22'nin özellikleri hakkında konuşacak olursak yeni akıllı telefon, arkadan oldukça sade bir görünüm ile gelirken ön tarafında ise 5.5 inç HD çözünürlükte 2.5D ekran ile beraber geliyor. Cihazın içerisinde, 2GB RAM ve 16GB depolama ile beraber giriş seviyesinde sayabileceğimiz MT6580A model dört çekirdekli 1.3GHz hızında çalışan MTK yapımı bir yonga seti bulunuyor.. Cihaz ayrıca 2,500 mAh batarya ve Android 7.0 Nougat ile beraber geliyor.

Dört kameralara göz atacak olursak, Oukitel U22 arkasında 13MP + 2MP çift kamera bulundururken ön tarafında ise 8MP + 2MP çözünürlüğe sahip çift arka kamera bulunduruyor. Her iki tarafta da kamera flaş ışığı desteği mevcut. Bu arada Oukitel, düzenlediği bir yarışmayı kazanırsanız U22 cihazını 9,99 dolara satın almanıza izin veriyor. Tek yapmanız gereken Oukitel web sitesi üzerinden U22 satışı öncesi bildirime abone olmak ve çekilişe katılmak.

Whatsapp