Oukitel K8000 dev bataryası ile tanıtıldı

Çin merkezli Oukitel firması, 8.000 mAh kapasitesindeki batarya ile birlikte gelen K8000 isimli yeni akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Çin merkezli ünlü telefon üreticisi Oukitel, dev bataryası ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni akıllı cep telefonu modeli K8000'in duyurusunu gerçekleştirdi. Telefonlarını günde bir defadan fazla şarj etmek zorunda olanları hedefleyen bu telefon modeli, bünyesinde 8.000 mAh gücündeki bir batarya ile birlikte geliyor.


HD çözünürlüklü 5.5 inç genişliğindeki AMOLED dokunmatik ekran üzerinde şekillenen cihazın tek bir şarjla 5 gün boyunca kullanabileceği belirtilirken, cihaz akıllı telefon sektöründe bugüne kadar en yüksek bataryayı içeren modellerden birisi. Donanımsal olarak 1.5 GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek MT6750T işlemcisi ile 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alan cihaz, yazılım cephesinde ise Android 7.0 Nougat'ın desteğini ardına alıyor.


Cihazda dahili depolama alanı olarak 64 GB kapasitesindeki bir hafıza tercih edilirken, arka yüzünde 16 MP ve 2 MP çözünürlüklü çift kamera, cihazın ön yüzünde ise ise 13 MP çözünürlüklü bir öz çekim kamerası bulunuyor.


İlk olarak Asya pazarlarında satışa sunulacak olan Oukitel K8000 parmak izi okuyucunu içerirken, çıkış tarihi ve net bir fiyat bilgisi hakkında elimizde bilgi bulunmuyor.

Whatsapp