Ortaya Çıkan Listeye Göre 5 Farklı Asus Zenfone 4 Modeli Piyasaya Sunulacak

Yeni sızdırılan bir rapor Asus Zenfone 4 serisine ait 5 farklı cihazın piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Ortaya çıkan yeni bir listeye göre Asus, nihayet bir sonraki ZenFone serisini tanıtmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Asus'un ZenTalk forumunda bir grup ZenFone 4 serisine ait yeni sızıntılar paylaştı. Listeye göre yeni cihazlar ZenFone 4 (ZE554KL), ZenFone 4 Max (ZC554KL), ZenFone 4 Pro (Z01GD), ZenFone 4 Selfie (Z01M) ve ZenFone 4V (V520KL) olarak listelenmiş durumda.

ZenFone 4 Max (ZC554KL) modeli ZenFone 3 Max'ın halefi olacakken ZenFone 4 (ZE554KL), geçen yılki ZenFone 3'ün (ZE552KL) halefi olarak geliyor. Bu da ZenFone 4 Max modelinin önceki modelde olduğu gibi yüksek kapasiteli bir pil ile gelmesini bekliyoruz. ZenFone 4 Pro (Z01GD) ve ZenFone 4 Selfie (Z01M) listedeki yeni cihazlar gibi görünüyor. Dolayısıyla, bu iki telefonun hangi özellikler ile beraber geldiğini bilmiyoruz. Bununla birlikte, takma isimlerine bakacak olursak ZenFone 4 Pro modelinin gücü ile ön plana çıkacağını ve ZenFone 4 Selfie modelinin ise fotoğraf kalitesi ile ön plana çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Cihazlar arasında yer alan Verizon operatörüne özel olarak üretildiği düşünülen ZenFone 4V modeli ise dikkat çekiyor. Yeni bir rapora göre şirketin bu ürünleri Temmuz ayı sonuna kadar piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirket son zamanlarda bu akıllı telefonların piyasaya sürülmesini tasarımları yenilemesi ve verimlilik yükseltmeleri nedeniyle ertelemek zorunda kaldığını söyledi.

Piyasaya ilk çıkan Asus ZenFone serisini düşündüğümüz zaman Intel işlemciler ile pek istediği başarıyı yapamayan Asus ikinci nesil telefonlarında Intel işlemcilerden vazgeçmemiş ama yinede istediği başarıyı bir türlü yakalayamamıştı. ZenFone 3 serisi ile beraber tekrar Qualcomm Snapdragon işlemcilere geçen firma Android pazarında yer edinebilmeyi başarmış durumda.

Whatsapp