Orta Seviye Özelliklere Sahip Meizu A5 Modeli Resmen Tanıtıldı

Meizu'nun yeni akıllı telefonu Meizu A5 orta seviye özellikleri ve oldukça uygun fiyatı ile bugün resmi olarak duyuruldu.

Halihazırda ülkemizde de bazı üst seviye modelleri satılan Meizu firması bugün yeni orta seviye özelliklere sahip uygun fiyatlı akıllı telefonu Meizu A5 modelini resmi olarak duyurdu. Meizu, Meizu A5'in piyasaya sürülmesi ile birlikte yeni bir A serisi akıllı telefon serisini de başlatmış oldu. Meizu A5 fiyatı yaklaşık 105 $ olarak belirtilmiş. Bu fiyat ile cihaz düşük bütçeli kullanıcıları hedef alıyor. Ayrıca cihazda siyah, altın ve gümüş olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Meizu Charm Blue A5, 1280 x 720 çözünürlüğe sahip 5 inçlik bir HD ekran paneli ile beraber geliyor. 1,3 GHz hızında çalışan ve ARM Mali-T720 grafik birimine sahip olan dört çekirdekli Mediatek'in MT6737 işlemcisinden gücünü alan akıllı telefon gündelik işlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilecektir.

Kamera tarafında arkasında 8MP çözünürlüğünde bir kamera ve ön tarafında 5MP çözünürlüğünde bir ön kameraya sahip olan akıllı telefon gündüz fotoğraf çekimlerinde makul sonuçlar verecektir. Telefon 2GB RAM ve 16GB dahili bellek ile beraber geliyor. Bağlantı seçenekleri arasında 4G VoLTE, Wi-Fi ve Bluetooth 4.1 desteği yer alıyor. Meizu A5 modeli 3,060mAh pil ile kullanıcılarına uzun ömürlü bir pil performansı sağlıyor.

Bu arada, Meizu'nun amiral gemisi olan yeni akıllı telefonu Meizu Pro 7 modelininde yakında çıkacağını hatırlatmamızda fayda var. Pro 7 modelinde  en göze çarpan kısım şüpheiz telefonun arkasındaki ikincil ekran olacak. Bu ekran, öncelikle bildirimleri göstermek ve tüketicilerin daha az batarya kullanımına sahip bir ekran kullanmasını sağlamak için geliştiriliyor.

Whatsapp