Orta Seviye Huawei Honor Maya Modeli TENAA Üzerinde Göründü

TENAA kayıtlarında Huawei firmasının yeni orta seviye akıllı telefonu Honor Maya modelinin tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı.

Ortaya çıkan yeni TENAA kayıtlarına göre Huawei düşük bütçeli bir cihaz üzerinde çalışıyor. Alınan TENA sertifikası sayesinde Honor Maya olarak adlandırılan akıllı telefonun tasarımı ve donanım özellikleri ortaya çıktı. Dün cihazın görüntüleri Çinli sertifika sitesi TENAA'da tespit edildi ve tüm donanım özellikleri listelendi.

TENAA listesine göre, Huawei Honor Maya modeli 1280 × 720 piksel çözünürlüğüne sahip 5 inçlik bir HD TFT ekran ile beraber geliyor. Modeli belli olmayan 1.4GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemci ile beraber gelen Huawei Honor Maya modeli günlük işlerinizde size hiç bir sıkıntı çıkarmayacaktır.

İçerisinde ayrıca Huawei Honor Maya modeli TENAA sertifikasına göre 2GB RAM ve 16GB dahili depolama kapasitesine sahip olan telefonda ayrıca depolama alanını micro SD kart ile 128GB'a kadar arttırabilirsiniz. Cihazın bütün bu donanım özelliklerine 2.920mAh kapasiteye sahip bir pil eşlik ediyor. Donanımına göre oldukça uygun fiyatla gelmesi beklenen Huawei Honor Maya akıllı telefonu özellikle düşük bütçeli kullanıcıları hedef alan ve günlük kullanımda bir çok ihtiyacınızı sorunsuz bir şekilde karşılayabilecek bir akıllı telefon gibi görünüyor.

Geçmişteki söylentilere paralel olarak, telefon Android 6.0 Marshmallow ile beraber geliyor. Kamera tarafında Huawei Honor Maya modelinin arka tarafında 8MP çözünürlüğünde bir kamera ve ön tarafında 5MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Telefon Gri, Altın ve Beyaz olmak üzere farklı renkler ile beraber satışa sunulacak.

Whatsapp