Oppo’nun Yeni Telefonu Tuhaf Bir Tasarıma Sahip Olacak 

İnternete sızdırılan görüntülere göre Oppo'nun yeni akıllı telefonu sıra dışı bir tasarım anlayışı ile gelecek.

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, havalı ama garip tasarım seçimleri konusunda alışık olduğumuz bir firma. Firma geçmişte, dünyada ilk defa kullanılan tasarım islerine sahip birkaç akıllı telefonu piyasaya sundu. Ve görünüşe göre, Oppo, bu yıl daha önce hiç görmediğimiz farklı bir tasarımla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Söz konusu Oppo akıllı telefonun gerçek hayattan bazı görüntüleri internete sızdırıldı. Görüntüler, söz konusu akıllı telefon hakkında da iyi bir bilgiye sahip olduğunu iddia eden güvenilir bilgi kaynağı Ice Universe tarafından paylaşıldı. Ice Universe'nin verdiği bilgilere göre, "Garip bir görünüme sahip Oppo telefonu Waterdrop kod adını taşıyor ve eşsiz bir tasarımla gelecek ve cihaz, insanların geçmişteki akıllı telefon algısını tamamen değiştirecek. ”

https://twitter.com/UniverseIce/status/1083168001531142144

Ice Universe, cihaz hakkında daha fazla bilgi vermedi, ancak arka tasarımın bir kısmını da,gösteren bir görüntü yayınladı. Sızan görüntülerden telefonun tasarımı hakkında çok fazla detay ortaya çıkmasa da Ice Universe, Oppo'nun yeni cihazının akıllı telefon endüstrisinde, tasarımı ile türünün ilk örneği olacağını garanti ediyor. Bununla birlikte,,söylentilere göre cihazın fiziksel tuşlara ve bağlantı noktalarına sahip olmama ihtimali bulunuyor. 

 Çin'in en büyük akıllı telefon markasından katlanabilir bir telefonun olasılığı hakkında herhangi bir bilgi duymadık, bu nedenle yeni sızan görüntüler Oppo’nun katlanabilir telefonuna ait olabilir, durum ne olursa olsun, bu gizemli cihaz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için beklememiz gerekecek.

Whatsapp